Aurelie va propune un hairstyle de printesa pentru Craciun!

Aurelie este ocupata cu pregatirile de Craciun.. Are atat de multe de facut.. decoratiuni pentru bradul imeeens pe care il avea de ornat, bineinteles ca le va face cu manuta ei, ca orice printesa talentata. Doar a fost la atatea ateliere de creatie, de pictat si modelat pe care in curand vi le va recomanda si voua. Buuun, normal ca trebuie sa si ajute mama la gatit, va face prajiturele pentru Craciun, punch pentru copii si multe alte bunatati gasite in cartile ei cu retete pentru printese. Si dupa ce va termina de ornat camera ei, bradul, dupa ce totul va fi gata trebuie sa se gandeasca si la ea… nici nu stie de ce sa se ocupe mai intai – o printesa trebuie sa arata magic in seara de Craciun! Noroc ca are rochita gata…o va purta pe cea rosie ca sa se asorteze cu Mos Craciun. Si voi prietenele ei veti avea de unde alege chiar pana in ajun de Craciun – in sifonierul ei on line sau la Sala Dalles, etaj 1, unde gasiti si accesorii, bijuterii si decoratiuni pentru brad. Dar ce se face cu lookul ei… o printesa trebuie sa fie coafata, aranjata sa aiba parul stralucitor. Azi dimineata s-a uitat in oglinda si nu a fost multumita deloc asa ca se gandeste unde poate face o schimbare, pentru a fi admirata de toti in serile de sarbatoare. A gasit urmatoarele variante pe care vi le propune si voua, ca sa aratati perfect de sarbatori:
Daca sunetti din Bucuresti aveti multe optiuni, fie mergeti cu mama la salonul preferat de ea, Aurelie va recomanda saloanele preferate ale mamei ei – Cosmopolitan Spa, unde trebuie sa o cautati pe Andrada, mai ales daca va place parul buclat, sau Abbate 13 sepatembrie unde intrebati de Marina, iar ea va ajuta sa aratati perfect in Seara de Craciun sau de Revelion.
Revenind la noi, fetitele, putem apela la serviciile celor de la Kidiecoaf – http://www.kidicoafclub.ro/ care ofera pachete complete tuns, spalat coafat pentru printese si printi la preturi rezonabile sau la Muc cel mic :021/411.98.56 0727.181.676, Pogonici:- Str. Alexander Von Humboldt nr. 10, sector 3,021.323.21.69, 0723.265.101. Mai puteti merge si la Ciufolici, unde rezervarea este platita si include scaunul si coafeza preferata si suc de portocale pentru copii http://www.ciufolici.ro/sectiunec.php.
Oferte speciale au si cei de la http://www.forfecila.ro/, in Militati Shopping City si ofera si servicii pentru adulti.
Daca sunetti din provincie, puteti merge la Pitique, in Cluj, http://www.pitique.ro/index.php/pitique-contact, la Prichindel, daca sunteti din Brasov, sau in vacanta la munte, sau la Ciufiland, daca locuiti in Ploiesti.
Aurelie nu s-a decis inca unde va merge sau ce tunsoare si coafura va adopta, dar promite sa revina cu detalii si poze!

Advertisements
This entry was posted in Garderoba Princess Aurelie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s